Välkommen till Alla tiders tramp!


23 september 2017 i Kristinehamn

Banan är ca 8,5 km lång och består av tre slingor. En slinga är 2,5 km lång och mycket lättgången på stigar och grusvägar. Där kan man gå med både rullstol och barnvagn.

Observera att det kommer att förekomma skjutning med pistol på en närbelägen skjutbana. Visst oljud kan därför förekomma.

I Värmlandstrampen tävlar man patrullvis i tre klasser; Upptäckare (ca 10-12 år), Äventyrare (ca 13-15 år) och Vuxna (från 16 år och uppåt, även barn upp till ca 9 år).

Vi hälsar alla scouter och andra intresserade välkomna att delta på Alla Tiders Tramp 2017! Man behöver inte vara scout för att delta. Ta gärna med familj och vänner på en spännande dag ute i naturen.

Efter första slingan serveras fika (saft/te/kaffe, och bulle), efter andra slingan serveras mat (köttfärssås, ris och sallad) och efter sista slingan får alla en frukt. Då det kan ta lite tid innan alla har kommit ut på sin första slinga kan det vara bra att ha med sig en egen matsäck att äta på morgonen. Deltagare som av någon anledning inte kan äta det som serveras tar med sig egen mat och behöver då inte betala full deltagaravgift. Efter målgång, i väntan på avslutning och prisutdelning, kommer det att finnas kioskförsäljning.

Ta med scoutskjorta (för den som har), allväderskläder, stövlar/kängor, extra matsäck, kåsa, matkåsa, bestick och vattenflaska. Ta också med ett första förband per patrull.

Avgiften är 100 kronor/deltagare. Deltagare som tar med sig egen specialkost betalar 70 kronor. Deltagande barn födda 2011 och senare betalar ingen deltagaravgift.

Vi samlas vid Missionskyrkan kl 06:45 och vi åker 07:00

Här kan du anmäla dig, senast 12 september!