Barnkörer

Barnkör med Helena mfl

Hösten 2019 gjorde vi ett barnprojekt med övningar vissa söndagseftermiddagar och vissa torsdagskvällar under oktober och november. Vi avslutade 24 november med en liten konsert i Korskyrkan. Så duktiga tjejer i kören och även en dansgrupp medverkade då. Vi tände också ljus efter konserten med tanke på de människor som råkar illa ut i samband med asylsökningsprocessen.

Vår 2020:

Våren 2020 övade vi under februari och mars och avslutade med uppsjungning i Korskyrkan utan publik med anledning av Covid -19. Dock finns det en liten film sparad att kika på. Kopiera röda länken nedan och klistra in i din webb-läsare:

Ålder: Låg- och mellanstadiet men med fokus kring 10 år vad gäller repertoaren.

Kostnad: 100:- som swishas till vår ungdomsorganisation Equmenia:

Swish: 123 47 022 62

Vill ditt barn sjunga med oss eller har du frågor så hör av Dig till Helena!

helena.balke@korskyrkanfrovi.se

Babysång med Evelina o Helena

På torsdagar har vi ibland Babysång i Korskyrkan kl 10.00 baserat på en grupp föräldralediga och deras små.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att vara med!

Helena och Evelina Balke

evelina@balke.se 070-4446589